Indhold der fanger modtagerne

Så simpelt kan det skrives med blot fire ord.

Men simpelt er ikke nødvendigvis nemt.

De fleste af os er snublet hen over en tekst, der var for lang, fuld af fremmedord eller bare kluntet. Meget kan reddes med en aktiv korrektur, men ikke alt. Med det rigtige indhold i den rigtige indpakning kan få dem ind ad døren hos dig. Og det kan Bjerge levere – både i forhold til at omformulere teknik til ord, som fænger modtagerne, og til at få teksterne på din hjemmeside til at være lettilgængelig.

Uanset om din virksomhed har behov for kundemagasiner eller content marketing, handler det om at skabe indhold, der fænger dine modtagere med det samme. Appeller til deres følelser eller nysgerrighed. Lad dem studse over teksten, så de liiiiige skal tilbage igen for at tjekke, om det nu også var det, som de læste helt rigtigt første gang. Men når det er sagt, så er det jo ikke nok i sig selv. Indholdet skal også flugte med de værdier, som du og dine kolleger eller medarbejdere står for i det daglige, når I taler med kunder eller leverandører.

Priser

For denne type opgaver tager jeg 840 kroner i timen. Er der tale om større opgaver eller forløb finder vi den pris, der passer bedst. Tag kontakt til mig for at høre nærmere. Evt. udgifter til transport m.v. afregnes efter aftale med kunden. Kørsel i egen bil afregnes med 3,95 kr. pr. km.

Lad os sammen skabe det helt rigtige indhold, der matcher netop dine behov. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale.