Effektiv PR

Vidste du, at milliardforretningen Skype blev skabt med et reklamebudget på 0 kroner? I stedet anvendte de to frontfigurer, Janus Friis og Niklas Zennström, deres personlige historie til at skabe opmærksom omkring den nye virksomhed. Den rigtige PR er et effektiv redskab til at markedsføre en virksomhed eller et produkt. Det afgørende er at fortælle den rigtige historie til omverdenen.

Og den rigtige PR og kommunikation kan være afgørende på mange fronter, både hvis man vil vokse på sit marked eller tiltrække de rigtige medarbejdere.

Og de bedste medarbejdere er der hård konkurrence om. Så hvordan tiltrækker man de bedste kandidater til de ubesatte jobs? Et svar – men ikke det eneste – er at slå igennem i medierne med de rigtige budskaber.

Her er det afgørende at gøre sig helt klart, hvilken målgruppe budskaberne skal ramme. Det er dyrt og ofte nytteløst at skyde med spredhagl, hvis man har behov for at ramme et afgrænset publikum.

I stedet for at anvende markedsføringsbudgettet på at indrykke annoncer i medierne, kan det ofte være en billigere og mere effektiv løsning at fortælle de gode historier om  hverdagen i din virksomhed.

Kontakt mig gerne med henblik på at aftale et møde, så vi bedst får skabt de budskaber, der fanger de rigtige modtagernes opmærksomhed.

Priser

Jeg tager 1.400 kroner i timen for at rådgive om kommunikation eller at udforme pressemeddelelser. I denne pris er medregnet, at jeg udnytter min viden og netværk til at give netop din pressemeddelelse det bedst mulige gennemslag. Evt. udgifter til transport, overnatning m.v. afregnes efter aftale med kunden. Kørsel i egen bil afregnes med 3,95 kr. pr. km.

Jeg kan henvise til Dansk Journalistforbunds vejledende takster.

Er der brug for interne kurser eller seminarer om kommunikation i forhold til medarbejdere eller andre interessenter, kontakt mig venligst, så vi kan aftale et forløb tilpasset netop dine behov.