I dag tager Word og andre lignende programmer sig af stavefejl og de mest almindelige grammatiske fejl. Men selv de mest avancerede redskaber fanger ikke logiske brister eller utilsigtede budskaber. Dette kræver noget andet og mere.

Som journalist har jeg taget rollen som tovholder på en række udgivelser, hvor sammenhængen på tværs af indholdet ikke må fejle. Skal et magasin behandle et tema som e-handel, certificeringer eller Big Data, skal de forskellige artikler spille sammen. Dette gælder uanset, om indholdet tager form af online content marketing, kundemagasiner på glittet papir eller strategioplæg til medarbejderne.

Men arbejdet med at levere indhold, der er korrekt og i overensstemmelse med virkligheden skal samtidig stadig være letlæseligt, så modtagerne nemt kan tilegne sig dette. Teksten skal ramme netop det sproglige niveau, som fanger dine læsere på den bedst tænkelige måde. Fanger man ikke læserne med det samme, taber man i konkurrencen med de uendelige mængder af indhold, der rammer dem på deres smartphone, iPad eller gennem postkassen. Derfor er det vigtigt at læse korrektur inden du offentliggør dine tekster.

Priser

For denne type opgaver tager jeg 840 kroner i timen. Er der tale om større opgaver eller forløb finder vi den pris, der passer bedst. Tag kontakt til mig for at høre nærmere. Evt. udgifter til transport m.v. afregnes efter aftale med kunden. Kørsel i egen bil afregnes med 3,95 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne for at få en uforpligtende samtale om denne type projekter.